=المقادير
ا كيلو لحم مفروم خشن
10 عيدان بقدونس
4 بصلات متوسطه
1 حبه طماطم
فص ثوم
ملح وفلفل وبهارات
1 حبه فلفل حار
ا كيلو لحم مفروم خشن
10 عيدان بقدونس
4 بصلات متوسطه
1 حبه طماطم
فص ثوم
ملح وفلفل وبهارات
1 حبه فلفل حار
الطـريقة:
تفرم جميع المقادير بالكبه
ثم تعجن بالكفته ونضعها في الثلاجه حوالي نصف ساعه
وبعدين نجيب الصنيه وندهنها زيت وبعدين نصبع الكفته علي شوكه يعني كاننا بنعملها علي سيخ
وبعدين نكون محضرين عصير بصله ونسكبها علي الكفته
ونسخن الفرن جامد وبعدين نحطها ونقلبها من حين لاخر عشان تستوي وتحمر من فوق وتحت
مسخنين فحمه لدرجه الجمر وبعدين بعد ما استوت الكفته نضعها بسرعه ونغطي بالورق الالمونيوم (الفويل) ونسيبها 5 دقائق.
تفرم جميع المقادير بالكبه
ثم تعجن بالكفته ونضعها في الثلاجه حوالي نصف ساعه
وبعدين نجيب الصنيه وندهنها زيت وبعدين نصبع الكفته علي شوكه يعني كاننا بنعملها علي سيخ
وبعدين نكون محضرين عصير بصله ونسكبها علي الكفته
ونسخن الفرن جامد وبعدين نحطها ونقلبها من حين لاخر عشان تستوي وتحمر من فوق وتحت
مسخنين فحمه لدرجه الجمر وبعدين بعد ما استوت الكفته نضعها بسرعه ونغطي بالورق الالمونيوم (الفويل) ونسيبها 5 دقائق.
شارك الموضوع مع أصدقائك ؟
مواضيع ذات صلة :
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق